Reklamní pylony a totemy

Reklamní pylony, totemy nebo reklamní věže?

 

Všechny tyto produkty vyrobíme pro umístění log společností, reklamních panelů či světelné reklamy. Naše reklamní pylony mají své místo před obchodními domy, supermarkety, čerpacími stanicemi, zkrátka všude, kde je třeba upoutat pozornost případného zákazníka.

Realizujeme reklamní pylony a totemy s výškou od jednoho až po desítky metrů. Základem pro naše reklamní pylony je žárově zinkovaná ocelová konstrukce. Koruna reklamní věže může mít libovolný tvar, standardem je jednostranný či oboustranný reklamní panel, případně trojboká či čtvercová koruna. Na přání zákazníka pak není problém zkonstruovat reklamní věž jakéhokoliv tvaru. Zavěšení reklamních prvků se provádí pomocí závěsných ocelových třmenů. Dle přání zákazníka lze reklamní pylon (totem, věž) doplnit o servisní lávky a pochozí rošty.

Na všechny ocelové konstrukce pro reklamní věže od nás zákazník dostane zpracovaný projekt včetně všech příslušných náležitostí, jako jsou statické výpočty, atesty a certifikáty použitých materiálů.

Prohlédněte si referenční zakázky na naše světelné reklamy a orientační systémy nebo pro vás můžeme zhotovit světelnýbox

Prohlédněte si naše produkty
Připravíme Vám nabídku na míru