Orientační systémy a doplňky

Informační tabule, ukazatele nebo orientační systémy budov?

Vyrábíme orientační systémy pro interiéry i exteriéry. Naše venkovní orientační systémy v podobě informačních tabulí a různých typů ukazatelů výrazně pomáhají zákazníkům při orientaci v prostoru, ale vyrábíme i orientační systémy budov, obchodních center, supermarketů, sportovních hal apod. V exteriéru se s našimi orientačními systémy můžete setkat například v blízkosti dopravních komunikací a parkovišť, v parcích, v areálech nemocnic a jiných veřejných budov.

Umíme zrealizovat orientační systémy, které mají podobu informačních tabulí, směrovek, malých piktogramů i velkých obrazců. Důležitou součástí orientačních systémů je označení únikových východů a evakuačních plánů. Podle vašeho přání vám vyrobíme osvětlené či neosvětlené orientační systémy na míru, například dveřní tabulky. Zpracujeme grafické návrhy a vybereme to nejvhodnější řešení.

Orientační systémy vyrábíme z hliníkových profilů s povrchovou úpravou stříbrný elox, případně v odstínech RAL. Dále nabízíme tabulky z plexiskel a jiných materiálů (Alucobond, Kömatex, nerez atd.) Grafika je zpravidla řešena formou polepu výřezy z folií nebo gravírováním. Montáž orientačních systémů je možná mnoha způsoby: pomocí trnů či hmoždin přímo do zdi, na nerezové i plastové distanční šrouby, nebo závěsem na ocelová lanka. Menší tabulky se lepí na oboustranné pěnové pásky.

Přilákat nové zákazníky vám pomůže světelná reklama a reklamní pylony.

Prohlédněte si naše produkty
Připravíme Vám nabídku na míru